Made in Romania

programul de mentorat al bursei de valori bucuresti pentru antreprenorii made in romania

Desi caravana workshop-urilor Made in Romania din acest an a ajuns la final, programul continua, iar interactiunea cu antreprenorii din toate cele trei editii continua, astfel incat scopul programului Made in Romania sa fie atins, acela de a identifica si de a contribui la dezvoltarea viitoarelor motoare ale economiei romanesti.

Va multumim tuturor antreprenorilor #MadeinRomania !

AFLA MAI MULTE DESPRE MADE IN ROMANIA !

 

Pentru orice intrebari aveti legate de comunitatea antreprenoriala, va raspundem cu drag pe antreprenori@bvb.ro.

Parteneri principali

Parteneri

Parteneri media

Agenda

08:30 - 09:00

CAFEAUA DE DIMINEATA SI SESIUNE DE SOCIALIZARE

Va invitam sa bem o cafea impreuna si sa incepem sa ne cunoastem!

09:00 - 09:30

Discursuri de deschidere

Adrian Tanase, Director General, Bursa de Valori Bucuresti Lucian Anghel, Presedinte, Bursa de Valori Bucuresti Sorin Nas, Secretar de Stat, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

09:30 - 11:00

Finantare prin piata de capital, Equity story

Daniela Secara, Director General, BT Capital Partners Mihai Iulian Caruntu, Senior Analist Corporate Finance, BRD Cristian Logofatu, CFO si Cofondator, Bittnet Gabriel Aldea, Director Departament Brokeraj, Tradeville Florin Visa, Principal Banker Equity, BERD Alexandru Combei, Director Investitii, BRD Asset Management Eduard Inizian, Institutional Clients, Erste Asset Management Moderator: Cristian Tudorescu, Investors Club

11:00 - 11:15

PAUZA DE CAFEA

11:15 - 12:00

Rolul inovatiei in/din sistemului bancar, impact asupra cresterii unei companii

Daniel Szekély, Director Executiv, Clienti IMM & MicroBusiness, Banca Transilvania Gabriel Pralea, Director Executiv Zonal Corporate - Expert Digital, BCR Carmen Maris, Partner, Civitta Romania Moderator: Matei Dumitrescu, Acceleration Expert, Investment Ready Program Vienna

12:00 - 12:30

Cum recrutez sau formez forta de munca, cum fac sa cresc motivatia si productivitatea angajatilor

Jose Maria Martinez de Alegria, Consultant Horvath&Partners Management Consultants

12:30 - 13:00

Transformarea functiei financiare utilizand Robotic Process Automation (RPA)

Razvan Butucaru, Partner, Financial Advisory Services Leader, Mazars Romania

13:00 - 13:45

Do's and Don'ts in constructia brandurilor puternice

Dochita Zenoveiov, Brand Innovator, Inoveo

13:45 - 14:30

Business lunch

14:30 - 16:00

G.O.T - a surprising business game

Cristian Herghelegiu, Dendrio – Bittnet Group

16:00

Intrebari, Raspunsuri si Concluzii

Speakeri

Lucian Anghel

Presedinte

Bursa de Valori Bucuresti

Gabriel Aldea

Director Departament Brokeraj

Tradeville

Razvan Butucaru

Partner, Financial Advisory Services Leader

Mazars Romania

Mihai Iulian Caruntu

Senior Analist Corporate Finance

BRD

Alexandru Combei

Director Investitii

BRD Asset Management

Matei Dumitrescu

Acceleration Expert

Investment Ready Program Vienna

Cristian Herghelegiu

CEO Dendrio & VP of Technology Bittnet Group

Dendrio - Bittnet Group

Eduard Inizian

Institutional Clients

Erste Asset Management

Cristian Logofatu

CFO

Bittnet Group

Carmen Maris

Partener

Civitta

Jose Maria Martinez de Alegria

Consultant

Horvath & Partners

Sorin Valeriu Nas

Secretar de Stat

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat

Gabriel Pralea

Director Executiv Zonal Corporate - Expert Digital

BCR

Daniela Secara

Director General Adjunct

BT Capital Partners

Daniel Szekély

Director Executiv, Clienti IMM & MicroBusiness

Banca TRansilvania

Adrian Tanase

Director General

Bursa de Valori Bucuresti

Cristian Tudorescu

Co-fondator

Investors Club

Florin Visa

Principal Banker Equity

BERD

Dochita Zenoveiov

Brand Innovator

Inoveo

Parteneri

Multumita partenerilor nostri poti participa gratuit la acest eveniment.

Partener principal

Banca Transilvania, piesa centrala a Grupului BT, este cea mai mare banca din Romania si cel mai mare finantator al economiei romanesti. Grupul sustine prin companiile sale antreprenorii romani, de la start-up-uri la IMM-uri si Companii Mari.  
Povestea Bancii Transilvania a inceput in Cluj-Napoca, cu o echipa formata din 13 persoane si o sucursala. BT este astazi este printre cele mai puternice banci din Romania, cu active de 75,9 miliarde lei la 31 martie 2019. Activitatea este organizata pe trei linii de business – Retail, IMM si Corporate -, aproximativ 3,8 milioane de carduri si peste 7.000 de persoane in echipa.
Este prima institutie bancara care a fost listata la Bursa de Valori Bucuresti si singurul brand bancar romanesc inclus in clasamentul Brand Finance 500 Ranking 2019.

Partener principal

BT Capital Partners, companie membra a Grupului Financiar Banca Transilvania si membru exclusiv in Romania al Oaklins, cea mai importanta alianta de profesionisti pentru fuziuni si achizitii companii, la nivel global, cu 700 de profesionisti si echipe dedicate diverselor activitati economice in 40 de tari din intreaga lume. Oaklins a incheiat peste 1.500 de tranzactii in ultimii cinci ani.
BT Capital Partners ofera servicii de brokeraj, asistenta pentru listarea pe piata de capital si pentru atragerea de investitori, consultanta pentru fuziuni si achizitii, atragerea si structurarea de finantari complexe, cercetare de piata si consultanta strategica.

Partener principal

BCR ofera o gama completa de produse si servicii financiare, printr-o retea de 21 de centre de afaceri si 20 de birouri mobile dedicate companiilor si 509 de unitati de vanzare cu amanuntul situate in majoritatea oraselor din tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca nr.1 in Romania pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR dispunand de cea mai mare retea nationala de bancomate – peste 2.000 de bancomate si servicii complete de servicii bancare prin Internet banking, Mobile banking, Phone-banking si E-commerce.

Partener principal

Erste Asset Management administreaza un capital de aproximativ 7 miliarde de lei, in fonduri de investitii deschise oricsrei persoane. Echipa Erste AM, compusa exclusiv din experti romani de anvergura, este membra Erste Group, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Avand o experienta indelungata in administrarea fondurilor la o scara globala, Erste AM a devenit in doar cativa ani lider pe piata Fondurilor Deschise de investitii din Romania si a castigat increderea celui mai mare numar de investitori romani.

Partener principal

BRD – Groupe Societe Generale are o retea de 723 de unitati. BRD ocupa o pozitie importanta pe piata romaneasca a cardurilor, cu aproximativ 2,4 milioane de carduri si o retea de acceptare de aproximativ 27.000 POS-uri si mai mult de 1.600 ATM-uri. Activele totale ale bancii erau, la finalul lunii martie 2019, de 54,4 mld RON.
BRD face parte din Grupul Societe Generale, unul dintre cele mai mari grupuri europene de servicii financiare. Grupul are 147.000 de angajati in 67 de tari si peste 31 de milioane de clienti in intreaga lume, in trei activitati-cheie:
    • Retail banking in Franta
    • Retail banking international, servicii financiare si asigurari
    • Corporate & investment banking, private banking, administrare de active si servicii pentru investitori.

Partener principal

Noi ne-am nascut in anul 2000. Numele pe care l-am avut la inceput a fost SG Asset Management  SAI, fiind filiala a Societe Generale – Asset Management Paris. Ne-am pus pe treaba si in anul urmator am lansat primul nostru fond. Din anul 2008 ne numim BRD Asset Management SAI (detinuta majoritar de catre BRD – Groupe Societe Generale) si suntem mandri de realizarile pe care le-am avut de-a lungul prezentei noastre in lumea fondurilor mutuale.

Partener

Catalyst Romania este primul fond de capital privat si capital de risc special conceput pentru Romania. Sponsorizat initial de 3TS Capital Partners, una dintre cele mai mari companii de capital privat si capital de risc din Europa, Catalyst Romania este in principal finantat de Fondul European de Investitii (EIF) prin intermediul initiativei JEREMIE, cofinantata de Fondul European de Dezvoltare Regionala. Catalyst Romania este in prezent condus de o echipa locala din Romania si vizeaza in principal investitii in sectorul TMT, incluzand Internet si  Tehnologie (Software, Hardware, Telefonie Mobila, E-Commerce), Media si Comunicare (Digital Media, Operatori Media etc.) si servicii bazate pe tehnologie (Servicii pentru consumatori si Business, servicii medicale etc.). Fondul se axeaza pe investitii in microintreprinderi aflate in crestere mare, care sunt fie companii care au potential de a deveni lideri locali pe anumite segmente, fie sunt competitori globali cu produse cu adevarat inovatoare. In general investitiile Catalyst Romania au valoare cuprinsa intre 200.000 si 2.000.000 de euro pentru sprijinirea dezvoltarii si cresterii in etapa de earlystage.

Partener

Civitta este o companie independenta de consultanta de management in tarile emergente ale Europei., cu birouri in Estonia, Letonia, Lituania, Belarus, Rusia, Ucraina, Moldova, Serbia, Polonia, Romania, Finlanda si biroul de vanzari din Regatul Unit. Scopul nostru este sa reunim cei mai potriviti experti pentru a depasi limitele si pentru a produce schimbari semnificative clientilor nostri. Civitta este un parteneriat stabilit de o echipa de profesionisti cu experienta in companii internationale de consultanta, initiative de antreprenoriat, sectorul privat si organizatii guvernamentale. Serviciile cuprind un spectru larg de expertiza: consultanta de management, accesarea granturilor si management de proiecte, studii de piata si analiza datelor despre clienti si vanzari, suport pentru antreprenoriat si startup-uri, politici publice si dezvoltare.

Partener

Horvath & Partners este o companie internationala de consultanta in management, independenta, cu peste 1.000 de experti. Fondata in 1981, cu sediul central in Stuttgart, Germania, compania are birouri in Germania, Austria, Ungaria, Romania, Elvetia, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite. Mai mult decat atat, Horvath & Partners este un membru al retelei de consultanta internationala in management “Cordence Worldwide”, ceea ce intareste capacitatea noastra de a sprijini clientii in regiuni economice importante ale lumii, oferindu-le expertiza profesionala in industrie, adaptata la specificul local. Competentele noastre de baza acopera domeniul de management si optimizare a performantei, atat pentru intreaga companie, cat si in domenii specifice de expertiza precum Strategie, Inovatie, Organizare, Vanzari, Operatiuni, Aprovizionare, Controlling, Finante si IT.
Horvath & Partners urmareste rezultate care creeaza un beneficiu durabil, motiv pentru care suntem alaturi de clientii nostri in intregul proces, de la dezvoltarea conceptului de afaceri pana la ancorarea acestuia in procesele si sistemele organizatiei.

Partener

Ne plac antreprenorii care isi iubesc brandurile mai mult decat masinile pe care le conduc si investesc in viitorul brandului lor. Lucram cu antreprenorii deschisi care cred ca brandul este o importanta carte de vizita pentru profitul businessului lor. Ne place sa credem ca adevarata sansa a Romaniei sta in puterea noastra de a rafina brandul romanesc, si de a-l face mai seducator, mai dorit, mai vandabil si mai profitabil.

Cifrele noastre
231 – Proiecte Branding
43 – Proiecte Rebranding
38 – Proiecte Web Design
47 – Manuale de Brand
27 – Design-uri de ambalaj
500 – Clienti fericiti

Partener

Mazars este o organizatie internationala, integrata si independenta, specializata in audit, contabilitate, consultanta financiara si fiscala. Fondat in anul 1940 in Rouen, Franta, grupul opereaza in prezent in 89 de tari, din Asia, Europa, SUA, America Latina si Australia si se bazeaza pe experienta a peste 23.000 de profesionisti. In Romania, Mazars este prezent din anul 1995 cu o echipa locala de 200 de experti iar portofoliul sau de clienti include grupuri mari internationale, firme mici si mijlocii, institutii financiar-bancare, organisme publice si investitori privati. Mazars dezvolta continuu instrumente si metodologii inovatoare, adaptate pietei, care adreseaza nevoile clientilor sai si ajuta la transformarea provocarilor actuale in oportunitati.

Partener

Tradeville este lider al segmentului de retail si in tranzactionarea online din Romania (locul 1 dupa numarul de tranzactii intermediate la BVB). Broker autorizat din 1994, cu peste 20 ani de experienta pe piata de capital din Romania si peste 10 ani experienta in intermedierea de instrumente financiare pe piete externe (NYSE / Euronext, NASDAQ, TSX, London Stock Exchange, Deutsche Borse), Tradeville este lider in aplicarea inovatiilor tehnologice in domeniul pietei de capital din Romania, fiind primul broker roman care a introdus posibilitatea de tranzactionare via internet.
Din anul 2017, activitatea de finante corporative devine o directie strategica a Tradeville, cu un departament dedicat intermedierii de Oferte Publice. Pana in prezent, compania a intermediat cu succes 3 plasamente private si a participat la oferta secundara de actiuni MedLife. In anul 2017, compania a fost premiata cu titlul de “Cel mai bun broker pentru investitorii de retail” -premiu special acordat de Bursa de Valori Bucuresti, precum si cu “Premiul special pentru educatie financiara nebancara”– pentru programul Scoala de Investitori, oferit de Autoritatea de Supraveghere Financiara in cadrul Galei Premiilor Edu Fin, 30 martie 2018, Iasi.

Partener

Suntem una dintre cele mai importante crame din Romania si cea mai mare din Vestul tarii. De-a lungul timpului ne-am consolidat cel de-al treilea loc pe piata vinurilor din Romania, impunand standarde de calitate si echilibru pentru toate gamele de vin imbuteliat pe care le producem, de la entry level la super premium.
Exploatam o suprafata de aproximativ 1.300 de hectare de vita de vie situate in Recas, Timis, precum si in Minis (Arad). Principalele soiuri autohtone pe care le cultivam sunt: Feteasca Neagra, Negru de Dragasani, Cadarca, Feteasca Regala, Feteasca Alba. Pe langa acestea, hectarele cuprind si plantatii de Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc, Syrah, Acalon, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Viognier, Muscat Ottonel, Furmint, Riesling Italian, Riesling de Rin.
Capacitatea de productie si stocare este de aproximativ 32.000.000 de litri pe an, prin intermediul tehnologiilor si dotarilor moderne realizate in urma unor investitii ce au totalizat in 2018 peste 4 milioane de euro. Vinurile noastre sunt exportate de catre echipa coordonata de catre Philip si Elvira Cox in tari precum: Marea Britanie, Statele Unite, Germania, Japonia, Canada, Rusia, Olanda, Cehia, Slovacia, Suedia, Estonia, Australia.

Partener media

DIGI24 este un post de televiziune de informatie non-stop, parte a companiei de telecomunicatii RCS & RDS, independent din punct de vedere politic, care isi propune sa promoveze jurnalismul impartial, sursa pentru dezbaterea de idei bazata pe ratiune si respect. Publicul si interesul sau sunt in centrul tuturor preocuparilor DIGI24. 
Viziunea DIGI24 este ca publicul din Romania are nevoie de o sursa de informare de incredere, independenta politic, care promoveaza onestitatea si respectul, civilitatea si creativitatea. Misiunea DIGI24 este sa informeze si sa inspire publicul.