Forumul Antreprenorilor Made in Romania

CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DIN 2018 DEDICAT ANTREPRENORILOR

Va multumim pentru participare! Va asteptam la urmatoarea editie a Forumului Antreprenorilor. Intre timp, pentru orice intrebari aveti legate de comunitatea antreprenoriala, va raspundem cu drag pe antreprenori@bvb.ro.

00 DD
00 HH
00 MM
00 SS

Intalneste si conecteaza-te cu antreprenori importanti din Romania.

Parteneri principali

Agenda

09:30

CAFEAUA DE DIMINEATA SI SESIUNE DE SOCIALIZARE

Va invitam sa bem o cafea impreuna si sa incepem sa ne cunoastem!

10:00

Discurs de deschidere

Lucian Anghel, Presedinte Bursa de Valori Bucuresti Adrian Tanase, CEO Bursa de Valori Bucuresti Ioana Tanase, Executive Director Corporate Finance BCR Irina Neacsu, Executive Director Corporate Finance BRD Daniela Secara, Director General Adjunct BT Capital Partners Anda Rojanschi, Partener D&B David si Baias Virginia Otel, Communication Leader Garanti Bank

11:00

KEYNOTE SPEAKER

Iancu Guda, Services Director Coface

11:15

Panel I - Cum am ajuns campion?

Felix Patrascanu, CEO Fan Courier Mircea Turdean, CEO Farmec

12:30

PAUZA DE CAFEA

12:45

PANEL II - Emerging / Rising Stars

Marius Stefan, Autonom Radu Constantinescu, Qualitance Cristian Logofatu, Bittnet

14:00

PRANZ & NETWORKING

Inregistreaza-te

Inregistrarea s-a incheiat deoarece numarul maxim de locuri a fost atins. Va multumim pentru interes!

Speakeri

Adaugam zilnic speakeri, asadar stati aproape pentru a fi la curent cu noutatile!

Lucian Anghel

Presedinte

Bursa de Valori Bucuresti

Radu Constantinescu

Cofondator & Managing Partner

Qualitance

Iancu Guda

Services Director / Presedinte

Coface / Asociatia Analistilor Financiar-Bancari din Romania

Cristian Logofatu

Cofondator & CFO

Bittnet

Irina Neacsu

Executive Director Corporate Finance

BRD

Virginia Otel

Communication Leader

Garanti Bank

Felix Patrascanu

Cofondator & CEO

Fan Courier

Anda Rojanschi

Partener

D&B David si Baias

Daniela Secara

Director General Adjunct

BT Capital Partners

Marius Stefan

Cofondator & CEO

Autonom Rent-a-Car

Adrian Tanase

CEO

Bursa de Valori Bucuresti

Ioana Tanase

Executive Director Corporate Finance

BCR

Mircea Turdean

Director General

Farmec

Parteneri

Multumita partenerilor nostri poti participa gratuit la acest eveniment.

Organizator

Bursa de Valori Bucuresti este institutia centrala a pietei de capital din Romania, prin calitatea sa de operator de piata si de sistem autorizat de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara. Bursa de Valori Bucuresti are rolul de a facilita fluxurile de bani intre investitori – cei care au capital si doresc sa investeasca si companii – care au nevoie de capital pentru investitii, in scopul de a se dezvolta. Bursa de Valori Bucuresti ofera o alternativa de finantare atat companiilor mature, care pot atrage capital pe Piata Principala, precum si start-up-urilor si IMM-urilor pentru care a fost create piata AeRO. Pe ambele piete pot fi emise actiuni si obligatiuni. Numai in 2016, oferte noi de actiuni si obligatiuni in valoare cumulata de peste 2 miliarde de lei au fost absorbite de investitorii activi la Bursa de Valori Bucuresti, atat investitori institutionali, cat si investitori individuali, majoritatea ofertelor fiind suprasubscrise. Pentru mai multe informatii despre Bursa de Valori Bucuresti acceseaza: www.bvb.ro.

Partener principal

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 in Romania pe segmentele de economisire si creditare si este cel mai valoros brand financiar din Romania. BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 22 de centre de afaceri si 22 birouri mobile dedicate companiilor si 508 unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.600 de bancomate si POS – 17.800 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking si E-commerce. Pentru mai multe informatii despre BCR acceseaza www.bcr.ro.

Partener principal

Grupul financiar Banca Transilvania sprijina antreprenoriatul romanesc. Oferta BT include servicii bancare, optiunile de investitii si de finantare, gestionarea activelor, tranzactionare de valori mobiliare, leasing financiar si operational precum si finantarea directa. Banca Transilvania, punctul central al BT Financial Group, este a doua cea mai mare banca din Romania in ceea ce priveste termenii din active. Banca Europeană pentru Reconstructie și Dezvoltare este un actionar semnificativ al BT. Este prima institutie bancara din Romania listata pe Bursa de Valori Bucuresti si unul dintre blue chips listate la BVB. Pentru mai multe informatii despre Banca Transilvania acceseaza www.bancatransilvania.ro.

Partener principal

BRD – Groupe Société Générale este a treia banca romaneasca din punct de vedere al activelor si cea de-a cincea companie, cu cea mai mare cota de capital pe piata Bursei de Valori Bucuresti. Banca este prezenta in toate sectoarele economiei, oferind o gama larga de servicii. BRD a reusit sa creeze un grup financiar care ofera, in legatura cu liniile de activitate ale Grupului Société Générale, expertiza in operatiunile bancare de investitii, cum ar fi M & A și finantari structurate, leasing financiar si operational (Sogelease si ALD Automotive Romania), asset management (BRD Asset Management), asigurari de viata (BRD Asigurari de Viata), credite de consum (BRD Finance). BRD este prezenta, de asemenea, pe piata fondurilor de pensii private, prin BRD Pensii si este un jucator important pe piata bancara a firmelor locale si numarul 1 in Romania pe piata de factoring. Dupa privatizare, incepand cu anul 2004, banca a pus in aplicare o politica care urmareste dezvoltarea bratului sau de vanzare cu amanuntul, construind o retea puternica de peste 730 de unitati in intreaga tara. BRD a lansat diverse concepte de sucursale, adaptate diferitelor tipuri de clienti si locatii (unitati BRD Expres, unitati in mall-uri, institutii publice, universitati sau in mediul rural). Grupul (banca + filiale) numara astazi aproximativ 8000 de angajați. BRD este unul dintre liderii pietei bancare de retail; banca are 2,3 milioane de clienti in contact cu banca, prin intermediul unor filiale clasice, prin Internet, prin telefon si prin call center. Performanta financiara a bancii este pe o tendinta ascendenta, cu un profit net de 1,4 miliarde RON la sfarsitul anului 2017. Planurile BRD se indreapta spre o crestere solida pe toate liniile de afaceri, insotite de o transformare și aliniere la standardele si tehnologiile de ultima generatie. Pentru mai multe informatii despre BRD acceseaza www.brd.ro.

Partener principal

FAN Courier este, incepand cu anul 2006, liderul pietei romanesti de curierat, pozitie consolidata constant prin intermediul investițiilor si noilor servicii cu valoare adaugata, introduse permanent. Compania cu capital integral romanesc, fondata in 1998 de Adrian Mihai, Neculai Mihai si Felix Patrascanu, deserveste cei peste 40.000 de clienti, majoritatea persoane juridice, cu ajutorul unei echipe formate din peste 5.850 de colaboratori si a unei flote auto de peste 3.700 de autovehicule. Serviciile FAN Courier de expediere si livrare in sistem ”door to door” sunt disponibile atat la nivel national, numarul de localitati deservite fara km suplimentari crescand permanent, cat și la nivel international prin parteneriate solide. Distinctiile obtinute constant in ultimii ani de compania FAN Courier reprezinta o recunoastere a performantei de afaceri, a implicarii in dezvoltarea economica a Romaniei, a responsabilitatii in fata comunitatii si a implicarii actionarilor fondatori in educarea viitoarei generatii de antreprenori. Constant, FAN Courier se numara printre companiile incluse in Topul celor mai puternici jucatori din economie, realizat de diferite organizatii si publicatii de business recunoscute in Romania. Pentru mai multe informatii despre FAN Courier acceseaza www.fancourier.ro.

Partener principal

Farmec este cel mai mare producator roman de cosmetice, cu o prezenta activa pe cele mai importante segmente atat din piata produselor cosmetice si de ingrijire personala, cat si din cea a produselor pentru curatenia locuintei. Cu o istorie de 129 de ani, Farmec si-a mentinut de-a lungul timpului o cota de piata importanta pe categoriile pe care activeaza, mizand pe inovarea si modernizarea constanta a brandurilor sale de traditie, dar si pe extinderea portofoliului cu noi game revolutionare. Producatorul clujean lanseaza si modernizeaza anual game noi de produse și detine unul dintre cele mai complexe portofolii multibrand, care include marci consacrate, precum Gerovital, Farmec, Aslavital, Doina, Nufar sau Triumf. Numai daca vorbim de ultimii 2 ani, Farmec a cunoscut o evoluție rapida, datorata unei serii de multiple premiere care au influentat industria locala de cosmetice. Farmec este primul si singurul producator local de cosmetice care detine o retea proprie de magazine de brand. Aceasta numara in prezent 22 de centre – 8 magazine Farmec si 14 magazine Gerovital, cel mai recent spatiu Gerovital din Romania fiind inaugurat anul acesta la Oradea.

Partener principal

Garanti Bank Romania face parte din Grupul financiar-bancar Garanti Romania, care reuneste si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive IFN SA) si Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA).Garanti Bank este detinuta de catre Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), a doua cea mai mare banca privata din Turcia. TGB este o banca universala cu servicii de top in toate segmentele de business. Banca deserveste peste 14,5 milioane de clienti in zonele corporate, comercial, intreprinderi mici si mijlocii, dar si retail, oferind servicii financiare integrate. Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este actionarul majoritar al TGB. Garanti Bank Romania ofera o serie de produse si servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM si corporate, si este una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala. Prezenta in Romania din 1998, banca a dezvoltat un portofoliu solid de clienti si si-a extins prezenta nationala prin sucursale si canale alternative, ajungand la o retea extinsa de bancomate inteligente care pot fi folosite de oricine, nu doar de clientii bancii, pentru tranzactii cu sau fara card. La inceputul acestui an, Garanti Bank a fost desemnata Superbrand, evidentiindu-se dintr-o lista de peste 1.500 de branduri, analizate de Superbrands Romania.In luna iulie anul trecut, Garanti Bank a fost premiata de catre prestigioasa revista Global Finance pentru “Best Consumer Digital Bank in Romania”. Distinctia a fost acordata in cadrul evenimentului “2017 World’s Best Consumer Digital Banks” si este al zecelea premiu pe care Garanti Bank il primeste din partea Global Finance in ultimii noua ani. Pentru mai multe informatii despre Garanti Bank acceseaza www.garantibank.ro.

Partener principal

PwC ajuta organizatiile si indivizii sa creeze valoarea pe care o cauta. PwC este o retea de firme din 158 de tari, cu peste 236.000 de persoane, care se angajeaza sa furnizeze servicii de calitate, fiscale si de consultanta. PwC se refera la reteaua PwC si / sau la una sau mai multe firme membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica separata. Pentru mai multe detalii, vizitați www.pwc.com/structure. „PwC” este brandul sub care companiile membre ale PricewaterhouseCoopers International Limited (PwCIL) opereaza si furnizeaza servicii. Impreuna, aceste firme formeaza reteaua PwC. Fiecare firma din retea este o entitate juridica separata si nu actionează ca agent al PwCIL sau al unei alte companii membre. PwCIL nu ofera servicii clientilor. PwCIL nu este raspunzătoare sau raspunzatoare pentru actele sau omisiunile uneia dintre firmele sale membre, nici nu poate controla exercitarea judecatii lor profesionale sau le poate obliga in vreun fel.

Sustinatori

Antreprenoria este un program al Fundatiei Romanian Business Leaders (RBL). Misiunea noastra este sa insotim antreprenorii in procesul de scalare, antreprenori care tintesc sa ajunga jucatori cheie/lideri in piata romaneasca sau in alte piete, iar succesul lor sa schimbe in bine Romania. Antreprenoria – Cresc Antreprenorii, Creste Romania! Antreprenoria rezolva problema antreprenorului aflat in crestere accelerata si care se simte depasit de viteza cu care lucrurile evolueaza in jurul lui. Suntem prima optiune pentru antreprenorii SCALE-UP din Romania si pepiniera de viitori membri ai Romanian Business Leaders.

CARIERE este singura publicatie de leadership si atitudine profesionala din media de business romaneasca. Cu aparitie lunara, este tipul de revista-partener, o sursa la indemana pentru inspiratie si pentru bunele decizii. CARIERE are un public activ si educat, cu varste cuprinse intre 30 si 49 de ani care ocupa functii in middle si top-management. Cititorii sai sunt interesati de tot ceea ce este nou in materie de conducere a oamenilor, antreprenoriat si dezvoltare profesionala. Continutul editorial este axat pe analize contextuale in profunzime, trenduri, experiente si interviuri de exceptie. Echipa de redactori invata continuu din filozofia businessului direct de la marile nume ale scenei mondiale (Philip Kotler, Peter Drucker, Charles Handy, Michael Porter sau Jack Welch) pentru a verifica si dezbate cu managerii nostri de top preceptele care stau in miezul artei de a conduce. 

Camera de Comert si Industrie Bilaterala Romania – Portugalia este o asociatie a oamenilor de afaceri si principala sa misiune este sa ii ajute pe membrii sai sa dezvolte o reputatie puternica si sa devina competitivi pe piata din Romania si pe cea din Portugalia. Misiunea Camerei de Comert si Industrie Bilaterala Romania Portugalia este de a sprijini investitorii portughezi si romani prin apararea intereselor acestora, oferirea de asistenta pentru dezvoltarea afacerilor, medierea contactelor de afaceri si furnizarea de informatii la zi despre mediul economic si politic din Romania.

Impact Hub Bucharest este organizatia ce sustine dezvoltarea antreprenoriala a initiativelor cu impact pozitiv in societate in cadrul unei comunitati globale, oferind spatii de lucru colaborative, programe de dezvoltare si incubare a afacerii, conferinte si evenimente, precum si optiuni de finantare prin crowdfunding. Prezenta in Bucuresti din 2012, organizatia face parte din reteaua globala Impact Hub cu prezente fizice in peste 100 de locatii de pe 5 continente.

Investment Ready Academy este un program de accelerare de 4 luni pentru antreprenorii din 17 tari din Europa Centrala si de Est preocupati de solutii scalabile pentru probleme societale, reprezentat in Romania de Matei Dumitrescu. In fiecare an, doua cohorte de cate 15 startup-uri atent selectate lucreaza cu mentori experimentati, investitori si cele mai bune instrumente de business pentru a construi o strategie care sa functioneze si sa obtina investitii cu impact. In ultimii 7 ani, participantii in program au atras investitii de peste 5 milioane de euro.

Mateidumitrescu.biz dezvolta startup-uri sanatoase prin mentorat, consultanta si investitii cu impact. Ajuta investitorii sa se conecteze intre ei si cu piata pentru a gasi cele mai bune oportunitati de afaceri. Cu accent pe inovatie si construirea unui ecosistem de business sustenabil, ofera resurse, mentoring & coaching și investment advising, traininguri si acces la expertiza necesara pentru a genera rezultate eficiente, atat pentru startup-uri cat si pentru companii mature.  

TechAngels este prima si cea mai puternica retea de investitori de tip Business Angel din Romania, TechAngels a fost fondata in 2013 de catre cei mai activi membri ai ecosistemului antreprenorial romanesc. Misiunea noastra este de a facilita dezvoltarea afacerilor Tech din sud estul Europei prin investitii, expertiza si conexiuni. Ajutam antreprenorii sa isi evalueze afacerea si ii punem in contact cu cei mai potriviti investitori sau grupuri de investitori din reteaua noastra, pentru a le facilita succesul.

Upgrader este o comunitate care aduce în același loc antreprenori cu principii și aspirații comune, creează mediul în care ei să facă schimb de expertize și idei, pentru ai sprijini să îşi ducă business-urile la un nou nivel.